Menu
Selecteer een pagina
Header image: Ananda, for a happy life

Ananda, for a happy life

Aan de Ankerstraat in Neder-over-Heembeek ontwikkelen we een gevarieerd en groen woonproject. Ananda, goed voor 108 wooneenheden, bestaat uit 3 kleinschalige residenties met een boeiende mix aan appartementen, duplexwoningen en penthouses.

Voor dit bijzonder woonproject namen we architectenbureau B2AI onder de arm.  Met dit gerenommeerde bureau werkten we in het verleden al vruchtbaar samen voor projecten in Izegem en Assebroek. Voor Ananda toonden deze architecten zich opnieuw erg creatief. De focus in hun ontwerp ligt op licht en ruimte. Alle woonunits beschikken over grote raampartijen en ruime leefterrassen. Bovendien is elke residentie ideaal ingeplant zodat de bewoners optimaal kunnen genieten vanuit hun het prachtige uitzicht op de groene omgeving. Door het doordacht en stijlvol ontwerp slagen de architecten erin om de natuur naar binnen te halen.

Zoals steeds besteedt DC Belgium ook veel aandacht een kwalitatieve buitenruimte. Landschapsarchitect Stefaan Thiers breidde de bestaande vijver en het aanwezige groen uit met tientallen bomen, struiken en sierplanten. Rondom ieder gebouw ligt een tapijt van groen. Hagen creëren afgesloten tuinen en door het park loopt een wandelpad van schors met mooie uitzichten op de vijver. Het resultaat is een schitterend, afgesloten park waar het aangenaam wonen is.

Ananda, for a happy life!