Menu
Selecteer een pagina

Ons Engagement

Blik op de toekomst

DC Belgium maakt de bewuste keuze om toekomstgericht te ontwikkelen. Onze doordachte, energiebesparende maatregelen zorgen niet alleen voor een zeer lage energiefactuur, maar beantwoorden nu al aan de toekomstige energienormen. Daarnaast engageren we ons om milieubewust met kostbare bronnen om te springen door bijvoorbeeld een inventief waterrecuperatiesysteem te voorzien.

Ontwikkelen met een blik op de toekomst gaat voor ons een stap verder. Door buurten met gevarieerde woontypes en voorzieningen te ontwikkelen, kunnen verschillende leeftijdsgroepen lange tijd samenleven en wordt het samenhorigheidsgevoel versterkt. Zo is de meerwaarde van elke woonunit verzekerd.

Gezellige en betaalbare buurten creëren, dat is de basis van onze ontwikkelingsfilosofie

Patrick Vriamont – Commercieel directeur

Bloeiende buurten

Bij DC Belgium ontwikkelen we niet enkel een gebouw maar creëren we een echte woonbuurt. Een gezellige leefomgeving met een interessante mix aan woningen, appartementen, vaak met enkele winkels en steeds met heel veel groen. Zo ontwikkelen we de ideale woonwijk voor jonge en iets oudere gezinnen, voor enthousiaste starters en levensgenietende, actieve senioren. We geven een nieuwe thuis aan iedereen die houdt van een groene, rustige omgeving met alle noodzakelijke voorzieningen bij de hand. In dit groene kader kunnen kinderen naar hartenlust veilig en ongeremd spelen en bewoners gezellig wandelen. We leggen het park netjes en gezellig aan met bankjes, wandelpaden, speel-en ontmoetingsplekken. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar het gemeenschappelijke groen van de bewoners. Onze appartementen voorzien we van grote terrassen, echte buitenruimtes waarop geleefd en genoten kan worden. Onze woningen hebben steeds een mooie privétuin. Een plek waar het zalig zitten en leven is. Zo creëert DC Belgium bloeiende buurten.

100% voltooiingswaarborg

Kopen in vertrouwen dragen we hoog in het vaandel. Elke koper van een DC Belgium project kan rekenen op een voltooiingswaarborg van 100%. We leven de wet Breyne zeer strikt na en geven 100% waarborg voor de realisatie van de nieuwbouwwoning. Zo kan elke koper in volle vertrouwen en met een gerust hart investeren in zijn nieuwe thuis.

Meerwaarde voor de buurt

DC Belgium ontwikkelt niet enkel een gebouw, maar zorgt voor een opwaardering van de hele buurt.

Betaalbaar wonen

DC Belgium creërt woonomgevingen waarbij betaalbare kwaliteit centraal staat.

Duurzaam

DC Belgium integreert
doordachte, energiebesparende maatregelen.

Open dialoog

DC Belgium communiceert correct en doordacht met zowel de overheid als met de buurt.

Garantie

DC Belgium waarborgt een uitvoeringsgarantie van 100% aan kopers.

Open dialoog

Onze vergaande samenwerking met verschillende publieke en private instanties hebben er doorheen de jaren voor gezorgd dat onze projecten een breed draagvlak kennen. We communiceren daarbij altijd op een correcte en doorgedreven manier, zowel met de overheid als met de buurt. Wij wisselen graag ideeën uit met anderen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Op deze manier zorgen onze projecten voor een meerwaarde voor de hele buurt.

En die meerwaarde creëren we vaak al in de ontwikkelingsfase van een project. Zo gaven we De Blikfabriek in Hoboken een tijdelijke invulling in afwachting van de start van het project. De lege fabrieksgebouwen, die de buurt een onveilig en ongezellig karakter gaven, toverden we om tot een bruisende en hippe plek waar ruimte is voor sociale, culturele, creatieve en sportieve activiteiten. Deze nieuwe belevings- en ontmoetingsplek geeft de buurt een warme en gezellige uitstraling.

Zorgeloos uitkijken naar
een nieuwe thuis

Onze kopers krijgen een vergaande klantenbegeleiding, waarbij ze de afwerking van hun appartement of huis kunnen afstemmen op hun eigen smaak en behoeften. In elke fase van het bouwproces worden ze vakkundig bijgestaan en persoonlijk geadviseerd. Zo kunnen ze zorgeloos uitkijken naar hun nieuwe woonst.

Benieuwd naar onze projecten?