Menu
Selecteer een pagina
Header image: De Blikfabriek als ideale eventlocatie

De Blikfabriek als ideale eventlocatie

De Blikfabriek is een bruisende plek in Antwerpen die duidelijk niet alleen bij de buurtbewoners populair is. De evenementensector vindt sinds 2019 zijn weg naar deze unieke locatie voor de organisatie van culturele, sociale en sportieve events. Het industriële karakter van de locatie, de ongedwongen sfeer, de ruime parkeermogelijkheden, de vlotte bereikbaarheid en de professionele aanpak zijn troeven die professionals erg waarderen.

Bij de ontwikkeling van een nieuw project is het voor DC Belgium erg belangrijk om met alle betrokken partijen een vruchtbare samenwerking aan te gaan. Een open dialoog en een oprechte interesse zorgen ervoor dat we de noden van alle partijen leren kennen en begrijpen. We communiceren daarbij altijd op een correcte en doorgedreven manier zowel met de overheid als met de buurt.  Wij wisselen graag ideeën uit met anderen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Op deze manier geven onze projecten een meerwaarde aan de hele buurt. 

En die meerwaarde creëren we vaak al in de ontwikkelingsfase van een project. Zo gaven we De Blikfabriek een tijdelijke invulling in afwachting van de start van het project. De lege fabrieksgebouwen, die de buurt een onveilig en ongezellig karakter gaven, toverden we om tot een bruisende en hippe plek waar ruimte is voor sociale, culturele, creatieve en sportieve activiteiten. Deze nieuwe belevings- en ontmoetingsplek geeft de buurt een warme en gezellige uitstraling en is de ideale locatie voor events.
> Link naar artikel