Menu
Selecteer een pagina
Header image: De kracht van één aannemer

De kracht van één aannemer

Als projectontwikkelaar is het essentieel om geoliede samenwerkingsverbanden op te zetten met stabiele aannemingsbedrijven. Enkel op die manier kan de kwaliteit tijdens het bouwproces – en dus ook achteraf – gegarandeerd worden. Om de kwaliteit van de projecten hoog te houden, kiest DC Belgium ervoor om enkel samen te werken met bekwame aannemers die hun strepen reeds verdienden.

DC Belgium kiest ervoor om bij elk project met slechts één aannemer te werken. Dat doen we om de verantwoordelijkheid te centraliseren, van ruwbouw tot finale afwerking en oplevering. Het is ook de klantenbegeleider van de aannemer die onze kopers begeleidt bij de keuzes voor de vloer- en wandbekleding, de badkamerinrichting, keuken, etc.

Welke selectiecriteria hanteren wij bij de keuze van de aannemer?

1. Haalbaarheid opleveringsdatum
Niemand ziet de deadline van de oplevering graag opschuiven. Daarom gaan we op zoek naar aannemers die zicht stipt aan de uitvoeringstermijn houden.

2. Ervaring
DC Belgium werkt samen met aannemers die kunnen buigen op een stevige ervaring in de constructie van residentieel vastgoed. Vakkennis en vakmanschap zijn onmisbaar voor een geslaagd nieuwbouwproject.

3. Referenties
De verwachtingen van de partijen in kaart brengen is een eerste stap naar een goede samenwerking. Wat is het afwerkingsniveau dat gewenst is door DC Belgium? Welke projecten bracht de aannnemer al tot een goed eind? Zijn er overeenkomsten met het nieuwe project van DC Belgium?

4. Continuïteit
Wederkerende samenwerkingen op basis van correcte afspraken zijn de fundamenten voor een schitterend eindresultaat. Een solide bouwpartner met een gezonde financiële structuur is een must voor ons.

5. Prijs-kwaliteit
Natuurlijk letten wij ook op het rendement van onze investeringen. Daarom kiezen we altijd voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, en dat voelt de eindklant natuurlijk ook.

Enkele aannemers waar we geregeld met samenwerken:

Juri
Ibens
Bossuyt
Furnibo
Vandenbussche