Menu
Selecteer een pagina
Header image: De missie en visie van DC Belgium

De missie en visie van DC Belgium

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller en ongeveer 300 afgewerkte units per jaar, is DC Belgium één van de grootste ontwikkelaars van België. Van bijzondere vastgoedprojecten tot grootschalige gebiedsontwikkelingen, hun aanpak blijkt toonaangevend in de vastgoedsector. Wat DC Belgium nu precies zo bijzonder maakt? Een doordachte missie en uitgekiende visie die rust op vier pijlers: samenwerking, leefkwaliteit, toekomst- en klantgerichtheid.

Een doordachte missie voor elk project

Het doel van DC Belgium is voor elk project eigenlijk hetzelfde: betaalbare en duurzame woonkwaliteit bieden, of het nu gaat om een 100% residentiële zone of een gemengd project. Hierbij neemt DC Belgium talloze factoren in acht om de kwaliteit te garanderen. Zo worden de behoeften van de omgeving, de bewoners en de tijd waarin we leven in kaart gebracht en wordt er op basis van een uitgebreide marktkennis en know-how een gedetailleerd plan opgesteld.

Samenwerken loont altijd

Door voor elk project nauw samen te werken met verschillende publieke en private instanties, waaronder de buurtbewoners en de overheid, creëert DC Belgium een breed draagvlak voor de projecten. Door daarnaast ook helder te communiceren met het cliënteel en de betrokken partijen streeft de vastgoedexpert doelgericht naar het best mogelijke resultaat voor iedereen. Waar mogelijk wordt er ook voor de uitwerking samengewerkt met regionale partners die vertrouwd zijn met de buurt, zodat ook hier een meerwaarde gecreëerd wordt voor de hele buurt.

Bloeiende buurten waar het écht goed leven is

DC Belgium bouwt niet zomaar appartementsblokken of woningen, maar creëert steevast een leefomgeving waar de nieuwe bewoners – en de mensen uit de buurt- zich écht thuis voelen. Zo staat DC Belgium ervoor gekend om aan elk project een extra, groene dimensie toe te voegen met waar mogelijk een park, een vijver en talloze spel- en ontspanningsmogelijkheden. Elk project garandeert zo een opwaardering van de buurt, en een meerwaardegarantie voor de eigenaars.

De toekomst van nu

Bij DC Belgium streven ze ernaar om in elk project nu al antwoorden te bieden op de energievereisten van morgen. Daarom hanteert de ontwikkelaar doordachte, energiebesparende maatregelen en ontwikkelt DC Belgium zoveel mogelijk BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal). Zo garandeert uw woning niet enkel een lage energiefactuur, maar springt u als bewoner ook milieubewust om met kostbare bronnen. Een goed voorbeeld hiervan is het waterrecuperatiesysteem dat in heel wat projecten gebruikt wordt. Hierbij wordt het grondwater opgepompt en gebruikt voor bijvoorbeeld de toiletten. Het watervebruik van de bewoner daalt én er wordt spaarzaam omgegaan met drinkwater. Het beste van twee werelden, zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Persoonlijke klantenbegeleiding als succesfactor

Door de klant persoonlijk en bij elke stap van zowel aankoop als afwerking te gaan begeleiden, voelt de koper zich gesterkt in zijn keuze én is het hele proces zorgeloos. DC Belgium maakt woningen, appartementen en buurten voor u en voor de omgeving en daar hoort uiteraard een vergaande, persoonlijke begeleiding bij.

Wenst u meer te weten over de aanpak of de projecten?
Neem nu contact met ons op!