Menu
Selecteer een pagina
Header image: De partnerships van DC Belgium

De partnerships van DC Belgium

Wie investeert in een huis of appartement, voor eigen gebruik of als investering, geniet bij DC Belgium van een zorgeloos traject. Vanaf het moment van de aankoop tot de finale oplevering, wordt de koper bijgestaan door een vakkundig team van experts. Voor zowel de bouw als de klantenbegeleiding werkt DC Belgium met een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk.

Het partnernetwerk van DC Belgium

De makelaar
DC Belgium werkt voornamelijk samen met plaatselijke makelaars. Zij informeren kandidaat-kopers over het project, overlopen samen met hen het lastenboek, lichten de plannen toe, bespreken de opleveringstermijn, delen de prijs mee, etc. Ook staan zij klaar met een antwoord op alle praktische en informatieve vragen over de Wet Breyne, het verlijden van de notariële akte en zo verder. De makelaars zorgen ervoor dat de koper zich gesterkt voelt in zijn keuze voor het project en wijzen hem eveneens de weg doorheen het administratief traject.

De notaris
DC Belgium omringt zich met ervaren notariaten om de nodige juridische documenten aan te leveren. Zo zal onze notaris onze verkoopovereenkomsten en statuten opstellen, de notariële aktes van onze kopers voorbereiden, alsook verlijden, en in samenspraak oplossingen aanreiken voor juridische vraagstukken.
Het staat de koper vrij om te opteren een eigen notaris aan te duiden en zich in de transactie door hem te laten begeleiden.

De architect
DC Belgium kiest steeds voor gerenommeerde en ervaren architectenbureaus die hun strepen reeds verdienden bij toonaangevende projecten. Zo krijgen de ontwikkelingen van DC Belgium een gegarandeerde meerwaarde. In opdracht van DC Belgium stelt de architect de plannen op en staat hij in voor de werfopvolging, de kwaliteit van de werken en oplevering van het gebouw.

De aannemer
Naast de architect, stelt DC Belgium natuurlijk ook een aannemer aan. Hierbij is het van erg groot belang dat de kwaliteit gedurende het volledige bouwproces gegarandeerd blijft. Daarom werkt DC Belgium enkel met ervaren en bekwame aannemers.

De klantenbegeleider
De verantwoordelijke voor klantenbegeleiding van de aannemer zorgt ervoor dat de koper begeleid wordt doorheen het volledige bouwproces. Hij of zij wordt het directe aanspreekpunt met de aannemer. Deze klantenbegeleider zorgt ervoor dat de koper zijn woning of appartement volledig naar eigen wensen en behoeften kan inrichten.