Menu
Selecteer een pagina
Header image: Een nieuwbouwappartement, niet duurder wel verstandiger

Een nieuwbouwappartement, niet duurder wel verstandiger

 

Het grootste vooroordeel over een nieuwbouwappartement is de prijs. Heel wat mensen denken dat je bij de aankoop van een nieuwbouwappartement duurder af bent dan met de aankoop van een bestaand appartement. Niks blijkt minder waar te zijn.

Wanneer je kiest voor een nieuwbouwappartement, is de kans op verrassingen achteraf erg klein. Je kent bij aanvang de prijs en weet exact wat er allemaal in die prijs inbegrepen is. Zo krijg je een duidelijk beeld over de kosten en kan je je budget onder controle houden. Bij de aankoop van een bestaand appartement heb je dat niet. Onverwachte kosten bij de renovatie kunnen je budget serieus in de war sturen en voor onaangename verrassingen zorgen. Een nieuwbouwappartement biedt duidelijkheid en gemoedsrust. Een slimme zet dus!

Toch heerst de overtuiging vaak dat de afwerkingsbudgetten die projectontwikkelaars voorzien, niet voldoende zijn om je woning of appartement af te werken. DC Belgium bewijst het tegendeel. Dankzij onze ervaring van meer dan 20 jaar, weten wij ondertussen perfect wat mensen nodig hebben om comfortabel te kunnen leven. Onze basisafwerking voorziet ruime budgetten. Zo voorzien wij bijvoorbeeld standaard voldoende lichtpunten en stopcontacten die je comfortabel laten leven. De keuze van de toonzalen gebeurt heel zorgvuldig en doordacht. We gaan enkel voor kwaliteit.

Met een nieuwbouw ben je gerust voor de komende jaren. Onze appartementen en woningen beantwoorden nu al aan de energienormen van de toekomst. Zo is ons project Molenkant in Harelbeke bijna energieneutraal (BEN). Molenkant is aangesloten op een warmtenet dat zijn energie genereerd uit de verbrandingsoven van Harelbeke. Goed voor 45% hernieuwbare energie. Wanneer het aankomt op verwarmen en isoleren, gaan we steeds op zoek naar de meest geschikte technieken. Die mogelijkheid heb je bij een renovatie vaak niet. Een te renoveren woning kan daarom nooit hetzelfde energiepeil behalen als een nieuwbouwwoning die gebouwd is met het oog op de huidige en toekomstige richtlijnen. Zekerheid voor de toekomst gegarandeerd.