Menu
Selecteer een pagina
Header image: Investeren in vastgoed blijft verstandig

Investeren in vastgoed blijft verstandig

Het grillige karakter van de beurzen en de lage spaarrente sporen heel wat investeerders aan om hun geld op een andere manier te beleggen. Investeren in vastgoed is anno 2019 nog steeds een veilig en betrouwbaar alternatief. De stabiele Belgische vastgoedmarkt en de stijgende vraag naar appartementen en huizen maken van investeren in vastgoed een interessant beleggingsproduct.

Als u zoekt naar een betrouwbaar investeringsproduct, bent u bij DC Belgium aan het juiste adres. Onze nieuwbouwprojecten zijn zorgvuldig gescreend op ligging, prijs en leefkwaliteit. De aanwezigheid van dagelijkse voorzieningen en groen zijn daarbij essentieel. We creëren niet enkel een gebouw, maar pakken de hele omgeving aan. Een park in het hart van het project, ruimte om te spelen, verkeersarme en veilige binnengebieden, grote terrassen met sublieme uitzichten. Het zijn maar enkele voorbeelden van basisvoorzieningen in al onze projecten. Zo slaagt DC Belgium erin om nieuwe, aantrekkelijke woonbuurten te realiseren. Vaak zijn dat trekkers voor de ruimere omgeving. De meerwaarde bij verkoop is zo gegarandeerd.

Een andere belangrijke pijler in onze ontwikkelingsfilosofie is het inspelen op de trends en de noden van morgen. Al onze appartementen voldoen vandaag al aan de strenge eisen van morgen waardoor uw huuropbrengsten hoger zijn en de meerwaarde zeker is.

De stijlvolle architectuur en de kwaliteitsvolle afwerking op maat zijn daarnaast ook essentiële factoren die de meerwaarde van uw vastgoed bij herverkoop garanderen.