Menu
Selecteer een pagina

Aanpak

Expert in projectontwikkeling

DC Belgium is al meer dan 20 jaar een ervaren projectontwikkelaar in Vlaanderen en Wallonië. Met de ontwikkeling van zo’n 250 woonunits per jaar, behoort DC Belgium bij de top van de Belgische projectontwikkelaars.

We creëren woonomgevingen met appartementen en huizen waarbij betaalbare kwaliteit centraal staat. Onze expertise bevindt zich in grootschalige gebiedsontwikkelingen met een gevarieerd woonaanbod en veel ruimte voor groen.

Een woning koop je niet elke dag. Daarom doen we met heel ons team ons uiterste best om er een zorgeloos proces van te maken.

Catherine Van Dyck – Verkoopsmedewerkster

Netwerk
betrouwbare partners

Om onze kwaliteitsgarantie sterk te maken, omringen we ons door een netwerk van gereputeerde architecten, landschapsarchitecten, studiebureaus, aannemers en vastgoedmakelaars. Wij geloven dat voor een succesvolle realisatie van het project het absoluut noodzakelijk is om met alle betrokken partijen nauw samen te werken. We verkiezen om met partners te werken die vertrouwd zijn met de regio.

Solide structuur

DC Belgium maakt deel uit van het Nederlandse Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Dit gespecialiseerd netwerk telt in totaal 22 innovatieve ondernemingen in de bouw- en vastgoedsector. Net zoals de andere aangesloten bedrijven opereert DC Belgium onder volledige zelfstandigheid, maar is er een dynamische wisselwerking die ons helpt om deze ontwikkelingen naar een hoger niveau te tillen.

Bloeiende buurten

Bij DC Belgium ontwikkelen we niet enkel een gebouw, maar we creëren een aangename leefomgeving waar men zich thuis voelt. Bovendien doen we dit met een blik op de toekomst.